Aleksandar Jovanović nije došao na intervju!!! ,, Imam preča posla, dolazim sutra,, !!!! Bojan Ivković : Gradska uprava postupa po dokumentima nadležnih stručnih državnih institucija.

06. avgust 2018. 14:38 Presing Pirot Plus Online

Posle svega što se dogadjalo ovih nekoliko dana , posle onog nazovi ultimatuma Ćute Jovanovića da ne smem da ga zovem na intervju, posle bezočnih uvreda njegiovih istomilšljenika i njegoviog obećanja da im neće dozvoliti takav način obraćanja, da me na onako prostački način vredjaju, jer zna ko sam i posle mog odgovora toj ,,masi,, danas je trebalo da se neke stvari pojasne.

Juče popodne, posle nekoliko poruka koje sam poslao, a čiji ton nije bio svojstven meni, Ćuta je ponovo provocirao da sve to pišem da ga ne bih zvao u emisiju.

Jutros smo dogovorili!

Ide na prijem u 11 h kod Vladana Vasića gradonalčelnika i tačno u 12 h dolazi u naš studio. Rekao sam da će sa njim u studiju biti Bojan Ivković , gradski energetski menadžer, koji će samo reći osnovne podatke, genezu kada je u pitanju izgradnja MHE u Srbiji, obaveze lokalne samouprave i kakvo je stanje sa MHE van Parka prirode , a na teritoriji grada Pirota. Dakle, smatrao sam to uvodom stručnog lica koji će drugom ili prvom sagovorniku Aleksandru Jovanoviću zvanom Ćuta biti ,,materijal,, za njegove opservacije.

I tako i bi.

Čekali smo dugo koliko je i razgovor u Gradskoj upravi trajao. U studiju je sve bilo spremno. Kada se sastanak završio , čekali smo da Ćuta Jovanović da izjavu medijima i potom dodje! Pošto je vreme odmaklo,pozvali smo PR Saveta mesnih zajednica Gornjeg Visoka. Njegov ton bio je drugačiji, drugi neki čovek! Bio je vidno uzbudjen , Ima još jedan sastanak, nisam ja jedini, ima preča posla. Može popodne u četiri, može sutra u četiri. I na kraju dogovor, sutra u 12 h.

Da, ovo su možda i nebitni detalji, ali kako sam rekao da neću nikome da ćutim i ,,gutam,, uvrede i maltretiranja, s obzirom na situaciju koja je stvorena i užasnu nekorektnost na fejsbuku, hteo sam da kažem istinu u detalje.

Dakle Ćuta nije došao.

U želji da ispoštujem Bojana Ivkovića , čovek je čekao čitavih sat ipo, ušli smo u studio i uradili Presing.

Kako su neki iz mraka komentarisali da je novinar ,,bezimeni,, da se nije predstavio, smatrao sam potrebnim da ovako započnem razgovor. A potom argumenti Bojana Ivkovića gradsklog menadžera za energetiku .

Bez obzira na sve, na teške uvrede, poručujem Aleksandru Jovanoviću da ga sutra u 12 očekujem u studiju. Čekaću ga pola sata!

Jovanoviću, nemoj da ćutiš!!