EKSKLUZIVNO, NAJNOVIJA VEST! Koalicija za Pirot se “gasi” ulazi u Srpsku naprednu stranku!? Nezvanično, nosilac izborne liste na lokalnim izborima gradonačelnik Vladan Vasić !?

24. februar 2020. 14:00 Društvo Pirot Plus Online

Kako  nezvanično saznajemo, sinoć je u Koaliciji za Pirot održan sastanak kome su prisustvovali dugogodišnje pristalice.  Na sastanku, koji je održan u Sali Biblioteke, koja je bila pretesna da primi sve zainteresovane, navodno, razgovaralo se o predstojećim izborima .

    Na skupu  su,  razmatrane mogućnosti koje se odnose na način izlaska na izbore. Naime, Koalicija za Pirot je na dosadašnje  izbore izlazila sama , da bi se kasnije  vlast formirala sa drugim strankama.

   Prema informacijama koje imamo, o tome se već dvadesetak dana priča u Pirotu , ovih dana se  u Beogradu razgovaralo o saradnji Srpske napredne stranke i Koalicije za Pirot.

 Jedan od predloga u  Beogradu  bio je da se Koalicija za Pirot “gasi” i članovi predju u Srpsku naprednu stranku,  a  da nosilac liste bude Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota.  

 Na sinoćnom sastanku  lider  Koalicije za Pirot, predočio  je  ovu mogućnost . Kakav je odjek  na sastanku bio nema detalja, nije bilo glasanja, ni suprotnih tonova. 

  Za sada nema ni zvaničnog saopštenja.

 Čuje se da će, za nekoliko dana, Glavni odbor Srpske napredne stranke u Beogradu objaviti detalje.                                   

 Podsećamo, Koalicija za Pirot  pobedila  je  na izborima 2003. 2008., 2012. I  2016. godine.

Nezvanično saznajemo  da će Milan Jovanović ostati poverenik Srpske napredne stranke u Pirotu !

 Povereništvo Srpske napredne stranke  u Pirotu se još uvek nije oglasilo.