BOLDIRANI KURZIV REKORD!!! Od prošlog Božića do sada, ehej, 3003 objave! Mi smo tim koji se kratko i lepo zove PIROT!

25. mart 2020. 14:36 Stavovi Pirot Plus Online

S obzirom na posebne uslove u kojima živimo i radimo, mi u medijima, i za to malo ko glasno pita i brine (možda smo i sami krivi). Tražimo sve načine (izvinjene ponekada) da realizujemo razgovore.

    Napominjemo da je Ljubiša Stojanović na terenu, da Ivana Stojanov prati Beograd, Sonja Ćirić i Biljana Stanković lokalne teme, tako da uspevamo da budemo, verujemo, aktuelni. Uz to, Sonja je počela da radi i projekat sa Konkursa za projektno finansiranje lokalnih medija! 

    I konačno, čekali smo i dočekali da se pohvalimo da će ovaj post, biti TRI HILJADE i TREĆI od Božića 2019. godine. (Sve same trojke, hoće nam se, svima nama, SREĆA vratiti, nadamo se).  

    E sad, izvolite komentarišite.

    Kažu mi ljudi sa svih strana sveta - Dragi Pavlov sa Islanda, Saša Sokolov takodje, Mirna i Saša iz Katara, Boban Vojinović iz Italije, Sandra i Dragan iz Švajcarske, Kari iz Španije, Bata iz Nemačke, da ujutru, uz kafu, najpre pogledaju šta je u Pirotu.

  Hvala vam. To su samo neki. Ima ih mnogo. Možete da pogledate!

      Biću drzak. Zašto i ne bi? 

    Sigurni smo da svi mediji u Pirotu da sakupe svoje priloge, tekstove, da su daleko od ove brojke.

  Ovo zbog toga što neki iz "komande" čine sve da umanje naš rad. To su pokazali na dobro poznatom Konkursu kada je "jedan čovek, jedan portal ili "copy - paste" dobio nešto malo manje od ovog Portala koji radi šestoro "rudara"!

    Želeo sam da ovu brojku, ovaj "mali jubilej" podelim sa svima vama. Mi ne "širimo" brojke, posete dolaze po kvalitetu informacija, ne prepisujemo fejsbuke. Uz sve to, ne daj Bože, niko se od nas neće i ne sme, dok sam živ, baviti se tezgaroškim poslom, da jednu informaciju šalje na 5-6-7-8 adresa!

  Danas sam poručio "čoveku iz senke", što povremeno piskara informacije, da nam ama baš ne mogu da umanje vredosti, jer je NAJVEĆA LJUDSKA VREDNOST – ISTINA, NA NAŠOJ STRANI!

   Teško je vreme i sada ćemo se pokazati ko je ko! Čitajte nas, bacite pogled na druge i "kašće vam se samo"!

 A da ne govorim kako nam se kradu ideje, teme...

    Hvala vam, dragi prijatelji što vas ima!

   I tu nam ne mogu ništa. Osim ISTINE i VI STE NAM VELIKA SNAGA!

  Čuvajte sebe da se sačuvamo!

#Ostani Kod kuće!

  Vaši Ana, Iva, Nikola, Andrija, Sonja, Ivana, Bilja, Ljubiša, Zoran i Neško!

*Na slici nismo baš svi, ali najuži krug redakcije jeste - Ivana, Neško, Sonja, Bilja i Ljubiša

   Mi smo jedna velika porodica. Tim koji se kratko i lepo zove PIROT!