Sutra asfaltiranje „Branka Radičevića“. Ulica Ćirila i Metodija pravi bulevar

23. septembar 2019. 13:15 Gradska hronika Pirot Plus Online

Radnici Kompanije „Drumovi A.D.“ na pravi način potvrđuju renome pouzdanosti i odgovornosti koji uživa ovo Preduzeće, s obzirom da iz dana u dan napreduje u izvođenju radova u Ulici Ćirila i Metodija koja dobija izgled pravog bulevara širinom kolovoza i trotoara i led rasvetom. Ulica će vrlo brzo biti spremna za asfaltiranje kada se završe radovi na poprečnim instalacijama rekao nam je Slaviša Svilarov, direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta.

Da nije bilo problema oko rešavanja imovinsko pravne problematike radovi u Ulici Branka Radičevića, u centru grada, bili bi već završeni. Ovih dana kolovoz je tamponiran i kako nam je rekao direktor, Slaviša Svilarov, sutra bi trebalo da bude asfaltiran.

Radovi u Ulici Vuka Pantelića su vrlo zahtevni jer se radi o prometnoj i, realtivno, tesnoj ulici. Odvijaju se planiranom dinamikom, a juče su završeni zemljani radovi od Ulice Dragoljuba Milenkovića do Predraga Boškovića.

Ovih dana nešto su pojačani radovi u Ulici Lava Tolstoja, ali teško da će biti završeni u predviđenom roku, kaže Svilarov.